7400 Kaposvár, Gróf Apponyi Albert u. 10.

info@vorosruzsszalon.hu

+36 30 959 8364

Kozmetika

Mester Fruzsina

Kozmetikus mester

Héra-Puska Viktória

Kozmetikus

Minden problémára megoldást keresve, személyre szabottan választjuk az Önnek legmegfelelőbb kezelést. Legyen szó Hölgyekről vagy Urakról a magas minőségű hatóanyagokkal es a legmodernebb gépekkel garantáltan hatásos kezeléseket végezhetünk. Célunk hogy megőrizzük a bőr természetes szépségét és fiatalságát.

ARCKEZELÉSEK

Tisztítás

Tisztító kezelés

A kezelés során a komedókat eltávolítjuk, a bőrt hidratáljuk, a pórusokat összehúzzuk. A kezelést sokféleképpen variálhatjuk a bőrtípustől függően mikrodermabrázióval, aqua clean technológiával vagy a hagyományos gőzöléses módszerrel.
Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

A bőrcsiszolást a ma ismert leghatékonyabb peeling technikaként tartják számon, amely fájdalom nélkül radírozza le az arcbőrről az elhalt hámréteget. Az elhalt hámsejtek felgyülemlenek a bőrön, vastag réteget képezve és csak akkor esnek le ha már nincs hova építkezni. Erre született meg a mikrodermabrázió, amely egy speciális gyémántfejjel eltávolítja ezt a réteget. A készülék feje leradírozza a bőrt, az elhalt hámsejteket pedig egy vákuum felszívja.
Hatékony eljárás önmagaban is, de bármely kezelés hatékonyságát növeli.
Mikrodermabrázió
Aqua Clean

Aqua Clean

A speciális gép erőteljes, vákuummal kombinált feje nem csupán hámlaszt, de egy időben hidrodermabráziót és mélyrétegű bőrtisztítást is végez 3 lépésben. A forradalmi fejlesztésű fej körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot (tejsav, szalicilsav, hyaluronsav) a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót. A több fokozatban állítható vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.
Hatékony eljárás önmagában is, de bármely kezelés hatékonyságát növeli.
Mezoterápia

Tűs és tű nélküli mezoterápia (exclusive feltöltő kezelés)

A kezelés során orvosi tisztaságú hyaluronsavas koktélt juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe tűvel vagy elektroporációs eljárással, növelve a SEJTEK VÍZFELVEVŐ KÉPESSÉGÉT, FELTÖLTVE EZZEL A RÁNCOKAT.
A kezelés feszesíti a bőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával, lassítja az öregedési folyamatokat.

Mezoterápia
Ultrahang

Ultrahang interferenciás árammal

Az ultrahang a hallható hangok felső határa felett lévő rezgések gyűjtőneve. Ez a rezgés csak akkor jut a bőrbe, ha van a bőr és a kezelőfej között egy olyan közeg, mely vezeti a hangot (lehet zselé, olaj, emulzió, stb.). Ezek a kozmetikai használatban már nem csak a hang terjedését segítik, hanem hatóanyag bevitelre is használhatóak.

A rezgés hatására nő a szövet hőmérséklete, ami által nemcsak az egyes sejtek anyagcseréje gyorsul, hanem tágulnak az erek, gyorsul a test vér- és nyirokkeringése, ezáltal gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénben dús vér, fokozódik a kollagéntermelés, javul a sejtmembrán áteresztő képessége. Az interferenciás áram a mélyebben fekvő szöveteket célozza meg, ahol olyan speciális reakciót vált ki az izomrostokból, mellyel rugalmasító kezelést végezhetünk vele.

HIFU2

aha+egf booster-Hamupipőke kezelés

5-féle AHA-sav komplex, antioxidánsokkal és növekedési faktorokkal. Speciális peeling, mely a hagyományostól eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. Tökéletes választás azoknak, akik mellőzni szeretnék a fájdalommal járó bőrmegújító kezeléseket.

  • Nincs pikkelyes hámlás
  • Ránctalanító, fiatalító hatású
  • Pigmentrendellenességek kezelésére
  • Aknés bőr kezelésére, hátramaradt foltok kezelésére
HIFU2
4

Savas bőrmegújítás (mélyhámlasztás):

Kémiai hámlasztás, mely  a bőr mélyebb rétegeibe is eljutva fejti ki hatását. A speciális savkoktélok összehangolásával tudjuk a különböző igényekhez igazítani a kezelések optimális intenzitását.
FONTOS! Csak téli időszakban végezzük, szigorú protokollt tartva otthon is.
Clinic

Oxigénes kezelések:

Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető összetevője. A kezelés javítja a vérkeringést, nyirokáramlást, aktiválja a kollagén termelést, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Ajánlott sápadt, fakó bőrre, rosaceára, a ráncok és finom vonalak csökkentésére, problémás szeborreás bőrök kezelésére.

Clinic